Overblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog

Cam filmi

Cam filmi

Cam filmi

Bayrampaşa Cam Filmi

Bayrampaşa Cam Filmi çok daha az adlandırılan yada daha çok güvenilen dekoratif cam filmi markaları mevcut, bu sebepten bu kadar aşırı organizasyonun, çok fazla sayıda özelleşmiş seçeneklerin bir araya gelmesi için bize yönelmesi doğaldır.

Aslına bakarsanız, daha geniş bir yelpazedeki desenli cam filmi yelpazemizde, binalarınızın kullanıcılarına belirli bir gizlilik derecesi sunarken, aynı zamanda yüksek bir doğal ışığın girmesine izin sağlayan aşırı daha çok seçeneğiniz var.

Bunlar, her türlü organizasyonun, resepsiyon alanlarındaki camlı ekranlar, lobiler, iç iş yeri bölümleri, koridorlar ve hem mahremiyete hem de ışığa gereksinim duyulan başka alanlar için doğru çözüme ihtiyaç duyduklarında tipik olarak seçtiği pencere filmleridir. Bayrampaşa Cam Filmi  atmosfer. çok çeşitli desenler arasından seçim yapın

Firmanızın ofisinde, konutlarında ve ya ticari binalarında yada bu konuda, bu tip bir güneş kontrol cam filmin uygulanacağı herhangi bir konut için mevcut ya da istenen estetik ne olursa olsun, buradaki yelpazemizde uygun bir seçenek bulacağınızdan emin olabilirsiniz. 

Kareler, Yatay çizgiler, Dikey çizgiler, Soldurma, Pirinç Kağıdı, Frost, Parşömen, Tozlanmış, Kumlama, şeffaf Renk, Opak Renk, Nokta, çember, Buzdağı, Girdap, Asit Asit ve Mezun çizgili Stripler benzeri jenerikler bize.

Desenli filmlerimiz konusu için diğer ne bilmelisiniz?

ister mimar, tasarımcı ve ya belirleyici olun, desenli Bayrampaşa Cam Filmimiz en zorlu pratik gereksinimlerinize hitap ediyor.

Bu film, uygulandığı camlı ekranların görünümünü güncellemek istenebileceği takdirde, gelecekte çıkarılabilir ve ya değiştirilebilir. bununla birlikte, iyi bir taramaya gereksinim duyulan resepsiyon alanları ve toplantı odaları için müsait olan alçak gönüllülük derecesini de sağlar.

Desenli cam filmimiz, cam bölme benzeri kesintisiz camların geniş alanları için bile sağlık ve güvenlik gereksinimlerini karşılayabileceğinden, yalnızca lüks veya isteğe bağlı bir ekstradan uzaktır.

Partager cet article

Repost0
Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :

Commenter cet article

Cam Filmi