Overblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog

Cam filmi

Cam filmi

Cam filmi

Bakırköy Cam Filmi

Camfilmi.org `taki bölgelerimizde bakırköy cam filmi, stokumuzdaki güneş denetim cam filminin , camlarınızı ne kadar güneş ışığından ve parıltısından geçtiğini azaltacağınız gibi, binalarınızı kullananların konforunu tehlikeye atacak kadar önemli bir soru da olabilmektedir.
bununla beraber, bu yalnızca kolay değil, tıpkı zamanda cam filmleri için alışveriş yaparken size rehberlik edecek estetik düşünceler değildir, bu nedenle düşük ayna güneş kontrol filmlerinin cazibesine sebep olabilmekte.

Her belirleyici ve ya son kullanıcı, güneş yansıtıcı filmlerin tipik olan yüksek yansıtmalı görünümünün bir hayranı değildir. Bunların arasındaysanız, düşük ayna seçeneklerinin verebileceği daha tarafsız bir görünümle ilgilenebilirsiniz.

bütün önceliklerinize hitap eden cam filmi

Bakırköy cam filmi, Düşük yansıtmalı cam filmlerimize önemli bir ciddiyet verebilirsiniz sebebi ise bunlar, binanın mimarisine yahut arzu ettiğiniz stile maksimum uyan filmler olabilir. Bu filmler metalize edilmişlerdir, bununla beraber içeriden veya dışarıdan bakılınca uygun şekilde kısılmış gri ve ya bronz bir görünüme sahiptir.

Bu filmlerin yansıtma seviyesi bazı alternatifler kadar yüksek değildir, ancak söz konusu bina sakinlerinin yaşadıkları ısı ve parıltı miktarını denetim etmede hala etkilidirler. Bu filmlerin hem iç hem de hariç mekan havalandırması versiyonları da belirtilebilir.

Bu cam filmi yelpazesinde seçenekleriniz neler?

Bakırköy cam filmin`de seçim yapmak için size çeşitli düşük aynalı cam filmleri veriyoruz. Bunlar, daha yüksek fer geçirgenliği ve nötr bir hariç manzara ile iyi bir güneş ısısı rejeksiyonunun dengeli bir yıl boyunca performans göstermesini sağlayan Alt Ayna Nötr Gri 20, 35 veya 50 güneş denetim filmlerini içerir.

Harici Sputtered Gray 20 yahut 35 filmimiz, içten ziyade harici şekilde uygulanması haricinde de aynısı söylenebilir. Bu yelpazede ilginizi çekme şansı olan bir başka harici cam filmi, adından da anlaşılacağı gibi, gri renkten ziyade bronz bir manzara veren hariç Tabaklı Bronz 20 veya 35`tir. samimi kullanılan Alt Ayna Bronz 20 ve ya 35 filmleri de sunabiliriz.

Akılda tuttuğunuz uygulamaya en müsait olan düşük yansıtmalı cam filmi seçmek istediğinizde, önce teknik departmanımızla temasa geçmenizi öneririz, böylece size uzmanlık bilgimizin ve deneyimimizin avantajını sunabiliriz. .

bununla birlikte, sizi ihtiyaçlarınız için en müsait cam filmine yatırım yapabilmeniz için size yardımcı olabilecek Camfilmi.org onaylı bir satıcıya da bağlanabiliriz. Daha çok bilgi ve rehberlik için 0(212) 278 28 18`i arayınız.

Partager cet article

Repost0
Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :

Commenter cet article

Cam Filmi